Gå direkt till innehåll
"Bara sådär" av Magdalena Caris recenserad i Sydöstran

Nyhet -

"Bara sådär" av Magdalena Caris recenserad i Sydöstran

Den lokala tidningen Sydöstran som erbjuder lokala nyheter från Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg, har publicerad en recension om Magdalena Caris debutroman "Bara sådär". I boken står barndomsidyll i kontrast till den mörka skuggan av misshandel och psykisk terror under ungdomsåren.

Läs recensionen i Sydöstran av Anders Nilsson här.

Om boken:

Anna är 18 år gammal och livrädd när hon sätter sig på ett flygplan över Atlanten för att fly mannen som mordhotat henne. Hur blev det så här? Vi får följa det påhittiga och känsliga barnet bland skärgårdsidyller och miljonprogram, papegojor, vinterkrig och porschar. En trasig familj. Någon dör. Kommer Anna att fixa det i det nya landet? Kan hon lita på kärleken i Boston? Kommer mannen med pistolen hinna ikapp och hitta henne?

Bokinfo:

  • Titel: Bara Sådär
  • Författare: Magdalena Caris
  • Släpdatum: 7 december 2023
  • ISBN: 9789189854178

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige