Gå direkt till innehåll
Camilla Läckbergs citat på omslaget av Håkan Lindgrens feelgood-romanen "Spökskrivaren"

Nyhet -

Camilla Läckbergs citat på omslaget av Håkan Lindgrens feelgood-romanen "Spökskrivaren"

Efter succén med ljud- och e-boksutgåvan 2021 är det nu dags för Håkan Lindgrens roman "Spökskrivaren" att släppas som pappersbok.

På omslaget kan man läsa författaren Camilla Läckbergs citat:

”Parodi anser jag vara en av främsta sortens komplimanger. Och något känns… bekant med ”Milli Månsson”. Ljuvligt rolig, underhållande satir om bokbranschen och förläggarvärlden.”

Läckbergs ord sammanfattar perfekt den humoristiska kärnan i "Spökskrivaren" där författaren Håkan Lindgren ger en satirisk inblick i medie- och förlagsvärlden. Huvudkaraktärerna i boken är spökskrivaren Gauthier Valentino eller "Spooky" och deckardrottningen Milli Månsson som tillsammans bidrar till en underhållande och samtidigt tankeväckande bok.

Med sin mix av humor, feelgood och samtidskritik har Håkan Lindgren skapat en bok som talar till en bred publik. Nu när boken finns i tryckt format kan ännu fler läsare njuta av berättelsen med skarpa observationer om förlagsbranschen.

Om författaren

Efter närmare ett kvartssekel utomlands flyttade Håkan Lindgren 2022 hem till Sverige med familjen. Håkan är född i Göteborg, där han också studerade efter att ha tillbringat tonåren i Växjö.

Håkan har tidigare utkommit med romanerna Skuggan av paradiset (2022), En fallen man (2020), Moscow Baby (2017), Att raka en zebra (2015) och L.A. Runaway (2024) samt ett stort antal noveller.


Bokinfo

  • Titel: Spökskrivaren
  • Författare: Håkan Lindgren
  • Släpdatum: 6 maj 2024
  • ISBN: 9789189895430
  • Genre: Feelgood

Foto: Peter Cederling

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige