Gå direkt till innehåll
En minnesbok som hjälper barn att bearbeta sorg och förlust

Nyhet -

En minnesbok som hjälper barn att bearbeta sorg och förlust

Den 24 september släpps boken "Min minnesbok - Så länge jag minns finns du" med Karl Werntofts minnesfond på Lava förlag.

"Min Minnesbok" är en minnesbok skapad för barn som har förlorat en förälder, syskon eller någon annan närstående. Boken är utformad för att hjälpa barnen att bearbeta sin sorg genom att samla tankar, känslor och minnen i form av texter, bilder och foton.

Författaren erbjuder också olika aktiviteter som att skapa en drömfångare eller plantera en minnesblomma. Boken är tänkt att användas över tid, ibland som ett verktyg för att bearbeta minnen och ibland som en bok att bläddra igenom för att minnas den avlidna. Boken kan användas både på egen hand eller tillsammans med någon annan, och syftet är att hjälpa barnen att bearbeta både glada och svåra minnen samt sin sorg över den de saknar.


Bokinfo

  • Titel: Min minnesbok - Så länge jag minns finns du
  • Författare: Karl Werntofts minnesfond
  • Släppdatum: 24 september 2024
  • ISBN: 978-91-8101-208-8

Ämnen

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige