Gå direkt till innehåll
Hemligheter och övernaturliga krafter i Matts Hildéns "Krumcirkeln"

Nyhet -

Hemligheter och övernaturliga krafter i Matts Hildéns "Krumcirkeln"

Den 19 september släpps boken "Krumcirkeln" av författaren Matts Hildén på Lava förlag. "Krumcirkeln" är en berättelse om en oväntad hjältes resa, fylld av häpnadsväckande upptäckter och personliga dilemman där insatserna ökar undan för undan och visar sig kunna få dödliga konsekvenser.

I ett nedgånget hus, mitt bland de myllrande turiststråken i Gamla stan, snubblar arkivarien Konstantin Edenhielm över en familj som lever i en parallell verklighet, fri från samtidens krav och regler. De har sina skäl att hålla sig under radarn och gömmer en liten flicka från myndigheterna, samtidigt som de försörjer sig på övernaturliga tjänster och antikviteter med tveksamt ursprung.

Konstantin lockas allt djupare in i deras dunkla värld och deltar snart i attentat orkestrerade av den hemlighetsfulla sammanslutningen Ordningsmännens Brödraskap. Dagtid arbetar han med att förteckna en samling politiskt känsliga dokument och hamnar djupt intrasslad bland korrupta tjänstemän, medan han frestas av sin burdusa och förföriska kollega Elwira.

Ett måste för alla som älskar intriger, mysterier och historiska romaner.

Bokinfo

  • Titel: Krumcirkeln
  • Författare: Matts Hildén
  • Släppdatum: 19 september 2024
  • ISBN: 9789181010015

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige