Gå direkt till innehåll
Ulf Norlins roman "Normalisering" i Kulturnytt

Nyhet -

Ulf Norlins roman "Normalisering" i Kulturnytt

Författaren Ulf Norlins roman "Normalisering" har fått positiva recensioner i tidningen Kulturnytt vecka 10, 2024. Boken tar läsaren på en nervkittlande resa genom en komplex värld där hotet om nya terrordåd skapar en enad front i västvärlden. "Normalisering" är en fängslande berättelse som engagerar, väcker tankar och berör hjärtat. En gripande läsupplevelse för alla som gillar spänning, politiska intriger och globala relationer.

Om författaren

Författaren Ulf Norlin, född i Dals Långed och uppvuxen i Timrå, Munkedal och Alstermo, har en varierad bakgrund och bosätter sig för tillfället i Falkenberg. Gift och förälder till tre vuxna barn, delar han även passionen för motorcyklar och har certifikat inom segelflyg- och hängflyg. Norlins mångsidiga livsstil återspeglas i hans förmåga att väva samman komplexa politiska ämnen med djupa relationer.

Bokinfo:

  • Titel: Normalisering
  • Författare: Ulf Norlin
  • Släppdatum: 21 november 2024
  • ISBN: 9789189841390

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige