Gå direkt till innehåll
Agneta Croneld tar läsarna tillbaka till 1970-talets kollektiva äventyr i "Vi kom från Stockholm"

Pressmeddelande -

Agneta Croneld tar läsarna tillbaka till 1970-talets kollektiva äventyr i "Vi kom från Stockholm"

Den 27 mars släpps Agneta Cronelds bok "Vi kom från Stockholm" som tar läsarna på en resa tillbaka till 1975. Boken berättar om en grupp unga vuxna som överger Stockholms avgaser för att förverkliga sina drömmar om ett kollektivt liv på landet. Med humor, värme och intimitet utforskar Croneld storfamiljens äventyr och de omvälvande förändringarna som präglar deras liv under åren.

Agneta Croneld, författaren till "Vi kom från Stockholm," presenterar en charmig och nära historia som utforskar människors längtan efter gemenskap och äventyr som är otroligt aktuell även idag. Boken målar upp en levande bild av 70-talets kollektiva ideal och fångar läsarna med en autentisk berättelse.

Bokinformation:

  • Titel: Vi kom från Stockholm
  • Författare: Agneta Croneld
  • Släppdatum: 27 mars 2024
  • ISBN: 978-91-89884-23-6
  • Genre: Drama

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige