Gå direkt till innehåll
Ann Margret Richardson presenterar kärleksromanen "Anna och Samuel"

Pressmeddelande -

Ann Margret Richardson presenterar kärleksromanen "Anna och Samuel"

Den 27 mars lanseras "Anna och Samuel", den efterlängtade fortsättningen på "Anna och Fredrik" av författaren Ann Margret Richardson.

Två år efter katastrofen i Karibien återvänder Anna till Italien där hon kämpar med att anpassa sig till sitt liv och äktenskap med Fredrik. Trots det vackra yttre känner hon sig olycklig och längtar tillbaka till den karibiska ön Kella och speciellt till sin nära vän Samuel.

Fredrik, i sitt försök att göra Anna glad, arrangerar en semesterresa för att hälsa på Annas vänner på ön. Åter i Italien kämpar Anna med förvirrade känslor och en ovisshet om vad hon egentligen vill. Hon kan inte glömma Samuel, samtidigt som hon vill ge äktenskapet med Fredrik en ny chans. När Samuel besöker Italien ställs allt på sin spets, och Anna står inför ett svårt beslut som kommer att påverka inte bara henne själv utan även de omkring henne.

Ann Richardson tar läsarna med på en känslomässig resa fylld av förälskelse, passion och det mod som krävs för att följa sitt hjärta och börja om på nytt.

Bokinformation:

  • Titel: Anna och Samuel
  • Författare: Ann Richardson
  • Släppdatum: 27 mars 2024
  • ISBN: 978-91-89884-77-9
  • Genre: Drama

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige