Gå direkt till innehåll
Att observera utifrån och känna inifrån: poesi av Johanna Bodin

Pressmeddelande -

Att observera utifrån och känna inifrån: poesi av Johanna Bodin

Från dvala till vakenhet av författaren Johanna Bodin släpps den 30 maj och betraktar livets storheter och detaljer. Texterna handlar om att väckas som människa och plötsligt skåda livet ur en ny synvinkel: om att observera utifrån och känna inifrån, om att ana sin egen plats i existensen.

Texterna belyser det som passerar förbi, obemärkt, om man inte stannar upp och betraktar livet ur ett vidare perspektiv.

Dikterna rör sig mellan ytterligheter och innerlighet, berör de djupaste delarna av varandet, återger magin som svävar konstant omkring oss.

Från dvala till vakenhetväcker något i läsaren, påbörjar en transformation, lockar själen att minnas det som kroppen glömt. Är du redo?


Bokinfo:

  • Titel: Från dvala till vakenhet
  • Författare: Johanna Bodin
  • Släppdatum: 30 maj 2024
  • ISBN: 9789189895720
  • Genre: Lyrik

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige