Gå direkt till innehåll
Bakom kulisserna på drömresor: "En reseledares vardag" av Viveca Brunner Persson

Pressmeddelande -

Bakom kulisserna på drömresor: "En reseledares vardag" av Viveca Brunner Persson

Den 10 oktober släpps Viveca Brunner Perssons bok "En reseledares vardag" på Lava förlag.

Har du någonsin undrat vad som händer bakom kulisserna på dina drömresor? I "En reseledares vardag" får du en inblick i 25 år av författarens erfarenheter som reseledare, skriven med humor, värme och lite allvar.

Författaren delar med sig av sina personliga berättelser och upplevelser från världen över, där möten med olika människor och platser skapar både oförglömliga minnen och unika utmaningar. Följ med på en resa fylld av skratt, äventyr och insikter som kommer att ge dig en ny uppskattning för den värld vi lever i och de människor vi möter på vägen.


Om författaren

Viveca ”Kicki” Brunner Persson har arbetat som reseledare/guide i över 25 år. Hon har ägnat största delen av sitt vuxna liv åt att resa och upptäcka nya resmål. Samtidigt sätter hon familj, hundar och hus på absolut första plats. Hon älskar att bjuda in familj och vänner till en vällagad middag, umgås och njuta av stunden.


Bokinfo

  • Titel: En reseledares vardag
  • Författare: Viveca Brunner Persson
  • Släppdatum: 10 oktober 2024
  • ISBN: 9789189913738

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige