Gå direkt till innehåll
"Barnfåglar" av Anna Kajsdotter Udell tar dig på en resa genom minnen och hemligheter

Pressmeddelande -

"Barnfåglar" av Anna Kajsdotter Udell tar dig på en resa genom minnen och hemligheter

Den 19 september släpps boken "Barnfåglar" av författaren Anna Kajsdotter Udell på Lava förlag.

"Barnfåglar" av Anna Kajsdotter Udell är en fängslande roman om arv, minnesförlust och oväntade möten.

Huvudpersonen Flora ärver en förfallen herrgård från en okänd släkting, efter att ha levt större delen av sitt liv utan minnen till följd av en traumatisk bilolycka. Med hjälp av jämnåriga Theo påbörjar hon en resa genom tid och minnen för att återställa herrgården och upptäcka sitt förflutna.

På vinden hittar Flora en gåtfull kista som leder till ett gömt familjedrama och sanningen om hennes föräldrars död. Flora finner ett nytt lugn i livet och bestämmer sig för att stanna kvar på herrgården.

Romanen sveper in läsaren i en magisk atmosfär av hemligheter och handlar om att hitta sitt eget bo i livet, oavsett hur komplicerat det förflutna må vara.

Bokinfo:

  • Titel: Barnfåglar
  • Författare: Anna Kajsdotter Udell
  • Släpdatum: 19 september 2024
  • ISBN: 9789189913103

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige