Gå direkt till innehåll
Besatthet av pengar och makt i Tomas Johanssons bok "Girig"

Pressmeddelande -

Besatthet av pengar och makt i Tomas Johanssons bok "Girig"

Tomas Johanssons bok "Girig" släpps den 7 maj och berättar om tre barndomsvänner och deras besatthet av pengar och makt.

Bengt, Manne och Massouds olika livsval har en gemensam nämnare: jakten på rikedom. Bengt jobbar med trading på ett stort företag, medan Manne tar risker i nätpoker om natten. Massoud finner sig i kretsen av en inflytelserik kriminell ledare - Jamal.

En serie ödesdigra händelser drar in trion i en virvelvind av intriger och fara. Från ekonomiska bedrägerier och riskfyllda spel till våldsamma rån, tvingas karaktärerna konfrontera sina egna gränser och den prislapp som följer med deras beslut.

"Girig" en berättelse om de extrema steg människor är villiga att ta för att uppnå sina ekonomiska mål och törst efter pengar. Författaren skildrar girigheten och den moraliska kompassen som tappas bort i jakten på rikedom.


Bokinfo

  • Titel: Girig
  • Författare: Tomas Johansson
  • Släpdatum: 7 maj 2024
  • ISBN: 9789189895317
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige