Gå direkt till innehåll
Börje Börjesson släpper romanen "Sixten, bonden som förändrade Sverige"

Pressmeddelande -

Börje Börjesson släpper romanen "Sixten, bonden som förändrade Sverige"

Den 27 Mars släpper Börje Börjesson romanen "Sixten, bonden som förändrade Sverige". En unik och gripande berättelse om Albin som söker frid i skogen efter en skilsmässa men istället stöter på den egensinniga bonden Sixten. Det som börjar som en oväntad vänskap leder till en heroisk kamp för att rädda en granne och hans älskade kossor från byråkratins klor.

Med en kombination av spänning och humor avslöjas en intrikat väv av sabotage, politiska manövrar och överraskande allianser. Från vattenballongattacker mot polisbilar till en statskupp mot regeringen tar Börje Börjesson läsaren på en oförglömlig resa genom en värld där människor kämpar för sina värderingar, och motståndet mot en konsumtionsdriven kultur blir tydligt.

Börje Börjesson är i grunden lärare och entreprenör med en stark personlig koppling till den Halländska orten Karl-Gustav där berättelsen utspelar sig.

Bokinformation:

  • Titel: Sixten, bonden som förändrade Sverige
  • Författare: Börje Börjesson
  • Släppdatum: 27 mars 2024
  • ISBN: 978-91-89884-74-8
  • Genre: Feelgood

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige