Gå direkt till innehåll
Brott och familjehemligheter i Ingela Runesdotters spänningsroman "Bockjakten"

Pressmeddelande -

Brott och familjehemligheter i Ingela Runesdotters spänningsroman "Bockjakten"

När årets bockjakt drar igång hittas en person död i skogen, vilket drar Marika in i en virvelvind av lögner och svek. Marika misstänker att hennes man Gunnar är otrogen och bestämmer sig för att förfölja honom. Upptäckten av Gunnars dubbelliv blir bara början på en berättelse fylld av mörka hemligheter och komplexa relationer.

Samtidigt lider Gunnar av spänningshuvudvärk och missbrukar droger, vilket förvärrar hans kaotiska tillvaro. Agnes, Marikas bonusdotter, kämpar med mardrömmar som börjar nysta upp sanningen om hennes försvunna mamma Alice.

Ingela Ericssons nya spänningsroman "Bockjakten" är en fängslande historia som kombinerar brott och familjehemligheter. Läsarna kastas in i ett mysterium som sträcker sig 20 år tillbaka i tiden och tvingar fram sanningar som länge varit begravda.

Om författaren

Ingela Runesdotter Ericsson, född och uppvuxen utanför Avesta i södra Dalarna, är sedan många år tillbaka bosatt utanför Örebro. Där arbetar hon med hälsa och friskvård. Hon driver också en egen kursgård där hon erbjuder utbildningar, föreläsningar och coaching inom kommunikation, beteende och hälsa.

Mötena med olika människor är en stor inspirationskälla i hennes skrivande. Ingela strävar efter att förstå det mänskliga psyket och vad som driver oss människor att göra både det vi vill och det vi inte vill, men ibland ändå gör. För om vi bara skrapar lite på ytan hos var och en av oss, vad finns det då där under?

"Bockjakten" är Ingelas andra roman.

Bokinfo

  • Titel: Bockjakten
  • Författare: Ingela Runesdotter
  • Släppdatum: 29 maj 2024
  • ISBN: 9789189913141
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige