Gå direkt till innehåll
Christer Botéus "Mimosastigen" – En berättelse om esoterisk visdom, familjeintriger och flyktingars öden i Portugal

Pressmeddelande -

Christer Botéus "Mimosastigen" – En berättelse om esoterisk visdom, familjeintriger och flyktingars öden i Portugal

Den 11 april släpps en fängslande bok som tar läsarna på en resa genom esoterisk visdom, komplicerade relationer och en hjärtskärande berättelse om flyktingströmmar. "Mimosastigen" av författaren Christer Botéus ger läsarna en unik inblick i Gabriels liv på Portugals soliga kuster.

Gabriel förbereder sig för lanseringen av sin kommande bok om esoterisk visdom i Europa samtidigt som han står inför komplicerade utmaningar i sitt privatliv. Han har nyligen blivit far till tvillingar men har samtidigt ansvar gentemot sin dotter Katrijn från ett tidigare förhållande. Hotfulla meddelanden inför boklanseringsfesten kastar en skugga över firandet.

Parallellt med Gabriels personliga utmaningar dyker en annan berättelse upp där afrikanska flyktingar söker skydd längs Algarvekusten. Gabriel blir en ofrivillig del i deras öde och bistår polisen i jakten på smugglare som försöker undkomma rättvisan.

Bokinformation:

  • Titel: Mimosastigen
  • Författare: Christer Botéus
  • Släppdatum: 11 april 2024
  • ISBN: 978-91-89854-33-8
  • Genre: Drama

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige