Gå direkt till innehåll
Den förödande dynamiken i relationer med coverta narcissister i "När kärleken gör ont" av Kia Elfström

Pressmeddelande -

Den förödande dynamiken i relationer med coverta narcissister i "När kärleken gör ont" av Kia Elfström

Den 24 oktober släpps författaren Kia Elfströms bok "När kärleken gör ont" som belyser den djupt skadliga dynamiken i relationer med coverta narcissister. Boken erbjuder insikter i hur dessa manipulativa individer systematiskt underminerar självförtroendet hos sina offer, och hur detta ofta sker utan att den drabbade är medveten om det.

Elfström presenterar covert narcissism på ett sätt som är lättförståeligt för både lekmän och professionella. Detta är inte bara en bok för de som misstänker att de är i en relation med en narcissist, utan också för alla som vill förstå dessa dynamiker.

Boken ger dig verktygen att känna igen tecknen på covert narcissism, förstå dess inverkan på ditt liv, och steg för att börja helandeprocessen. Boken är en oumbärlig resurs för alla som vill undgå, hantera, eller återhämta sig från en relation med en covert narcissist.


Om författaren

Kia Elfström är samtalsterapeut med utbildning i transaktionsanalys med fördjupning och påbyggnad inom psykotraumatologi, ATV, LifeSpan Integration och andra traumafokuserade behandlingsmetoder. Hon har specialiserat sig på våld i nära relationer, föräldravåld, aggressionsproblematik och personlighetssyndrom och arbetar kliniskt sedan 2010 i egen verksamhet. Hon håller också föreläsningar om narcissism och toxiska relationer.

Kia har tidigare gett ut boken ”Vilken är din personlighetsanpassning?” (2018).


Bokinfo

  • Titel: När kärleken gör ont
  • Författare: Kia Elfström
  • Släppdatum: 24 oktober 2024
  • ISBN: 9789189913424

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige