Gå direkt till innehåll
"Dig ska jag nog kunna tåla" av Katarina Fleischer släpps den 22 augusti

Pressmeddelande -

"Dig ska jag nog kunna tåla" av Katarina Fleischer släpps den 22 augusti

"Dig ska jag nog kunna tåla" av Katarina Fleischer utforskar mötet mellan generationer och hur vänskap kan förändra liv.

Boken tar oss tillbaka till 1971 där vi följer två parallella liv: den livfulla och nyfikna 9-åriga Eva och den bittra och ensamma 95-åriga Gottfrid som bor på ett ålderdomshem. Eva lever i en värld full av lek och upptäckter, medan Gottfrid känner sig fångad i monotoni och minnen av ett långt liv.

När deras vägar korsas upptäcker Eva att Gottfrid är hennes gammelfarfar, och trots hans initiala motvilja börjar hon regelbundet besöka honom. Genom Evas envisa vänlighet börjar Gottfrids hjärta långsamt att öppna sig och de två utvecklar en djup och oväntad vänskap.

"Dig ska jag nog kunna tåla" är en bildningsroman som kombinerar barndomens identitetssökande med att våga släppa in ljus, kärlek och omtanke igen efter år av mörker och ensamhet.

Bokinfo

  • Titel: Dig ska jag nog kunna tåla
  • Författare: Katarina Fleischer
  • Släppdatum: 22 augusti 2024
  • ISBN: 9789189884601

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige