Gå direkt till innehåll
"Dottern" av Åsa Källén-Lindh - En stark roman om missbruk, kärlek och försoning

Pressmeddelande -

"Dottern" av Åsa Källén-Lindh - En stark roman om missbruk, kärlek och försoning

Den 25 oktober släpps relationsromanen "Dottern" av författaren Åsa Källén-Lindh på Lava förlag.

Lena står inför en existentiell kris. Under en till synes stabil yta döljer sig ett liv präglat av alkoholmissbruk, relationsproblem och ett tungt moln som hängt över henne sedan barndomen.

När ett brev från en okänd kvinna påstår att de är systrar blottläggs gamla familjehemligheter och en djup smärta från det förflutna. Samtidigt inleder Lena en affär och dras längre in i sitt självdestruktiva beteende. I ett avgörande ögonblick tvingas hon konfrontera sina demoner och ta steg mot förändring där försoning och förlåtelse blir avgörande för hennes framtid.

"Dottern" är en berättelse om svartaste förtvivlan, självbedrägeri och sönderfall. Men också om kamp och kärlek. Och resultatet av ett oväntat brev.


Om författaren

Åsa Källén-Lindh har en yrkesbakgrund som socionom, informatör och skribent. Hon är uppvuxen i Skultuna, har bott i London, och bor idag i Saltsjö-Boo. Förutom att skriva sjunger hon i kör och i rockbandet Born 53. "Dottern" är hennes debutroman.


Bokinfo

  • Titel: Dottern
  • Författare: Åsa Källén-Lindh
  • Släppdatum: 25 oktober 2024
  • ISBN: 9789181011586
  • Genre: Relationsroman

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige