Gå direkt till innehåll
"Du gör allting rätt" av Annika Larsdotter släpps 30 maj

Pressmeddelande -

"Du gör allting rätt" av Annika Larsdotter släpps 30 maj

Misshandel är en smärta som ofta bärs i tystnad, dolt bakom stängda dörrar och dämpade skrik. Men författaren Annika Larssdotter bryter tystnaden med boken "Du gör allting rätt" som skildrar våldets verklighet och modet som krävs för att stå emot.

Boken ger läsaren en unik insikt i den rädslan och osäkerheten som många upplever dagligen, men också i styrkan och modet som behövs för att lämna en destruktiv situation.

Författaren lyfter fram de svåra val och det känslomässiga bagage som hon tvingas bära.

I samhället finns stöd och kvinnojourer kämpar för de utsatta. Att lämna sitt hem för att fly undan våld är en prövning. Hemlängtan är ständig. Hemmet, en gång en trygg plats, skulle fortfarande vara det om gärningsmännen ställdes till svars.


Bokinfo:

  • Titel: Du gör allting rätt
  • Författare: Annika Larsdotter
  • Släppdatum: 30 maj 2024
  • ISBN: 9789189895683
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige