Gå direkt till innehåll
"Elias" av författaren Gränsevik bjuder på nervkittlande realism

Pressmeddelande -

"Elias" av författaren Gränsevik bjuder på nervkittlande realism

Den 23 maj 2024 släpps en roman som kommer att sätta pulsen i högsta hugg och sätta tankarna i rörelse. "Elias" av författaren Gränsevik tar läsarna på en oförglömlig resa genom de mörka och komplexa korridorerna av människans psyke, etik och moral inom vården.

"Elias" är en roman som väver samman spänning, realism och djup moralisk reflektion. Handlingen centreras kring huvudkaraktären Elias, en blivande polis och nattarbetande ambulansförare, som även balanserar rollen som småbarnsförälder och sambo. Genom Elias ögon får läsarna ta del av hans kamp mot de mörka tankar som driver honom mot narkotika för att orka bära det krävande lasset av hans liv.

När en serie mystiska dödsfall inträffar bland patienter som Elias haft kontakt med, börjar han misstänka sin kollega Pelle, en nykomling på avdelningen. Samtidigt tvingas Elias chef att göra svåra beslut kring resursfördelning och värdering av patienters liv.


Bokinfo:

  • Titel: Elias
  • Författare: Gränsevik
  • Släppdatum: 23 maj 2024
  • ISBN: 978-91-89895-66-9
  • Genre: Spännning

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige