Gå direkt till innehåll
En annorlunda läsning om ledarskap: "Den omtänksamma rebellens hemlighet" av Evelina Mikaelson

Pressmeddelande -

En annorlunda läsning om ledarskap: "Den omtänksamma rebellens hemlighet" av Evelina Mikaelson

Den 14 juni lanseras Evelina Mikaelsons bok "Den omtänksamma rebellens hemlighet", en fackbok i skönlitterär stil som utforskar ledarskaps- och organisationsutveckling.

"Den omtänksamma rebellens hemlighet" berättar historien om en frustrerad företagsledare som möter en av sina anställda, den omtänksamme rebellen, på ett kafé. Företagsledaren blir nyfiken och beslutar sig för att lyssna på hans insikter.

Den omtänksamme rebellen delar med sig av sina tankar om att ledarskap handlar om mod, omtänksamhet och att involvera de anställda. Han betonar vikten av att få medarbetarna att känna sig delaktiga, vilket stimulerar nytänkande, kreativitet, ansvarstagande och delaktighet. Detta skapar i sin tur innovativa och hållbara organisationer. Företagsledaren börjar reflektera över sitt eget ledarskap och inser behovet av förändring – att framtidens ledarskap inte handlar om auktoritet och kontroll, utan om att stimulera mänsklig potential och kreativitet.

Boken bryter sig loss från traditionell ledarskapslitteratur och erbjuder ett nytt sätt att förmedla teorier och modeller genom en skönlitterär berättelse.

Bokinfo

  • Titel: Den omtänksamma rebellens hemlighet
  • Författare: Evelina Mikaelson
  • Släppdatum: 14 juni 2024
  • ISBN: 9789189869660
  • Genre: Ledarskap/Facklitteratur

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige