Gå direkt till innehåll
En båt, ett fynd och en farlig konspiration i Hudiksvall – spänningsromanen "Ares" av Håkan Kjellin

Pressmeddelande -

En båt, ett fynd och en farlig konspiration i Hudiksvall – spänningsromanen "Ares" av Håkan Kjellin

Den 26 september släpps "Ares" av författaren Håkan Kjellin på Lava förlag. "Ares" är en spänningsroman om nutida rasism som leder ända upp till översta skiktet av nazistiska ledningen under andra världskriget. Boken är uppföljaren till Håkan Kjellins debutroman "Nemesis".

En fritidsbåt sprängs vid Hornslandet i Hudiksvalls kommun. Jerry Dunne befinner sig i närheten och inleder en räddningsinsats tillsammans med en vän. På havsbotten gör de oväntade fynd.

Den nynazistiska organisationen Arisk Resning ser Jerrys fynd som en möjlig nyckel till deras mörka agenda. Antingen leder han dem rätt eller så planerar de att röja honom ur vägen.

Den sjukskrivna Maya Johansen kämpar för att återta kontrollen över sitt liv. Hon flyttar till Delsbo för att göra en omstart i livet. Underliga händelser sker i den nya bostaden som tidigare tillhört mannen som försökt döda henne.


Bokinfo:

  • Titel: Ares
  • Författare: Håkan Kjellin
  • Släpdatum: 26 september 2024
  • ISBN: 9789189884694
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige