Gå direkt till innehåll
En moders kärlek och kamp i "Det handlar om Jerker" av Sofia Ramström

Pressmeddelande -

En moders kärlek och kamp i "Det handlar om Jerker" av Sofia Ramström

Den 12 september släpps Sofia Ramströms bok "Det handlar om Jerker".

Jerker är pojken som hade allt – en kärleksfull familj, trygga uppväxtförhållanden och ett ljust framtidsperspektiv. Ändå tog livet en annan vändning.

Sofia Ramströms biografi "Det handlar om Jerker" skildrar hennes sons uppväxt fylld med utmaningar, missbruk och kriminalitet, men även kärlek och hopp. Genom föräldrars ögon får vi följa Jerkers väg från en problemfylld barndom genom tonårstidens virvlande kaos av institutioner och misslyckade placeringsförsök till ett vuxenliv i fängelse och ständig kamp för att bryta destruktiva mönster.

Boken är en ögonöppnare om hur snabbt ett barns framtid kan förändras, trots de bästa intentioner och ett stabilt hem. Sofia delar inte bara den ofiltrerade verkligheten av att vara förälder till ett barn som gång på gång hamnar i svårigheter, utan vänder sig också med tips och insikter till andra i liknande situation.

"Det handlar om Jerker" är en berättelse om obetingad föräldrakärlek, om en moders kamp för sitt barn, och slutligen om hopp – hoppet om en bättre morgondag för Jerker.

Bokinfo

  • Titel: Det handlar om Jerker
  • Författare: Sofia Ramström
  • Släppdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 9789181010794
  • Genre: Biografi

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige