Gå direkt till innehåll
En trollunge på äventyr i Anneli Kaups barnbok "Trollungen och Älvkulan"

Pressmeddelande -

En trollunge på äventyr i Anneli Kaups barnbok "Trollungen och Älvkulan"

Den charmiga barnboken "Trollungen och Älvkulan" av författaren Anneli Kaup släpps den 9 oktober.

Trollungen är inte bara ett vanligt troll som bor i skogen – han är nyfiken, modig och alltid redo för äventyr! En dag ber hans mamma honom att gå ut och samla ved till spisen. När han letar efter veden hittar han plötsligt en Älvkula i gräset, en Älvkula som han har hört talas om och förstår direkt att den är något värdefullt.

Med Älvkulan tryggt gömd under sin tröja anar inte Trollungen de magiska och farliga äventyr som väntar. Hans resa tar en dramatisk vändning när han möter den stora svarta spindeln, och plötsligt står mycket mer än ved på spel...


Bokinfo

  • Titel: Trollungen och Älvkulan
  • Författare: Anneli Kaup
  • Släppdatum: 9 oktober 2024
  • ISBN: 9789181010657
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige