Gå direkt till innehåll
Ett mordfall från hundra år sedan: "Vit Hare" av Kjell Doktorow

Pressmeddelande -

Ett mordfall från hundra år sedan: "Vit Hare" av Kjell Doktorow

Den 9 juli släpptes spänningsromanen "Vit Hare" av författaren Kjell Doktorow.

Om boken:

Den svenska polisen Joel Jonason bor i en liten stad på den engelska västkusten där han arbetar tillsammans med far och dotter Beckinson som båda är poliser. Plötsligt försvinner en författare från en fyrö belägen utanför staden.
Poliserna börjar nysta i försvinnandet och upptäcker ganska snart att den saknade personen undersökt ett brutalt mord på en familj – ett mord som skett för hundra år sedan.
Frågetecknen hopar sig och ledtrådarna är få. Vad var det egentligen som hände på ön för hundra år sedan och vad har det för koppling till det nutida försvinnandet?

Bokinfo:

  • Titel: Vit hare
  • Författare: Kjell Doktorow
  • Släpdatum: 9 juli 2024
  • ISBN: 9789189741027
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige