Gå direkt till innehåll
Ett ovanligt jobb får ödesdigra konsekvenser i ”Firman” av Johan Holmström

Pressmeddelande -

Ett ovanligt jobb får ödesdigra konsekvenser i ”Firman” av Johan Holmström

Den 12 september släpps Firman avJohan Holmström. En spänningsroman som utforskar den tunna linjen mellan lojalitet och förräderi, och de oväntade allianser som kan uppstå i jakten på sanningen. Polisen Johan tackar ja till ett jobb som inte finns och hamnar på den mystiska arbetsplatsen Firman. Lönen är välkommen, men priset för Johans vågspel är högt.

Johan är inte den enda som dras in i Firmans malström. I en värld präglad av farliga hemligheter och tystnad möter vi Sofi, en mystisk kvinna som tycks veta mer än vad hon låter påskina. Kan hon hjälpa Johans fru att navigera i det komplexa och farliga nät av intriger som plötsligt omger henne?

Med en blandning av rå realism och psykologisk insikt, fångar Holmström läsaren i ett fast grepp från första till sista sidan. Vad är sanningen om Johan, och kan rättvisa över huvud taget skipas i en värld där moralen ofta får stå tillbaka för överlevnad?

Firman är en fängslande läsupplevelse och väcker frågor om hur långt vi är villiga att gå för att avslöja sanningen.

Bokinfo:

  • Titel: Firman
  • Författare: Johan Holmström
  • Släpdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 978-91-8101-163-0
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige