Gå direkt till innehåll
"Fisdom" – Barnboken som förklarar varför vi alla pruttar

Pressmeddelande -

"Fisdom" – Barnboken som förklarar varför vi alla pruttar

Fisar, fjärtar, pruttar, väder, bomb, smygare, pysare, brakare, mök eller flatulens – kärt barn har många namn. Men vad är det egentligen som händer när du släpper dig? Varför luktar det så illa? Varför syns fisar bara under vattnet? I "Fisdom" av Sanna Löfgren finner du svaret på dessa och många fler frågor.

Boken erbjuder en kombination av humoristiska illustrationer och vetenskapliga förklaringar om hur gaser bildas i kroppen, varför vissa fisar luktar starkare än andra och hur kosten påverkar denna process. Med en pedagogisk och underhållande ton förklarar boken de biologiska och kemiska aspekterna av ett ämne som ofta ses som pinsamt, men som här presenteras på ett sätt som uppmuntrar till både skratt och lärande.


Bokinfo

  • Titel: Fisdom
  • Författare: Sanna Löfgren
  • Släppdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 9789189854031
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige