Gå direkt till innehåll
Fjällforsen möter utomjordingar i Andreas Jemns efterlängtade uppföljare "Dolt under isen"

Pressmeddelande -

Fjällforsen möter utomjordingar i Andreas Jemns efterlängtade uppföljare "Dolt under isen"

Den 31 maj släpper Andreas Jemn sin tredje bok om Fjällforsen: Dolt under isen. Den norrländska småstaden har överlevt både tidshål och urtidsvargar men ställs denna gång inför något långt större - utomjordingar. Mystiska himlafenomen visar sig hänga ihop med en femtio år gammal utomjording i en frysbox, och den mediala ägarinnan till traktens pensionat och vargpark Katinka Månstråhle måste än en gång rädda dagen.

Katinka tror först inte att fenomenen på himlen har med utomjordingar att göra men blir övertygad bortom alla tvivel när hon med egna ögon får se både ett UFO och den utomjording som jaktlaget misstagit för ett lodjur. Det blir tydligt för Katinka att utomjordingarnas närvaro hänger ihop med deras frusna kamrat, och tillsammans med sin fästman Roger ger hon sig i kast med utmaningen att upprätta kontakt.

Jemn lyckas återigen väva samman småstadsromantik, science-fiction och magisk realism till ett unikt och underhållande äventyr. Dolt under isen är en värdig uppföljare som tar berättelsen om Fjällforsen och dess invånare till nya höjder.

Om författaren

Andreas Jemn är journalist och författare, född 1979 i Bromölla men numera bosatt i Dalarna. Han debuterade inom romangenren 2021 med Pensionat Fjällforsen och 2023 släpptes uppföljaren Tomten kom aldrig till Fjällforsen. Dolt under isen är den tredje delen i serien.

  • Titel: Dolt under isen
  • Författare: Andreas Jemn
  • Släppdatum: 31 maj 2024
  • ISBN: 978-91-89869-65-3
  • Genre: Roman

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige