Gå direkt till innehåll
Från alkoholmissbruk till en harmonisk tillvaro i Caroline Ihres självbiografi "Bakom min stängda dörr"

Pressmeddelande -

Från alkoholmissbruk till en harmonisk tillvaro i Caroline Ihres självbiografi "Bakom min stängda dörr"

"Bakom min stängda dörr" är en självbiografisk bok där författaren Caroline Ihre öppet och modigt delar med sig av sin livsresa. Boken beskriver hennes kamp mot alkoholmissbruk som började i ung ålder, och hennes väg till nykterhet och ett mer harmoniskt liv.

Ihre skildrar de många utmaningar hon har mött genom olika faser av sitt liv, inklusive känslan av att vara vilsen och att lida av prestationsångest. Hon lyfter fram de känslomässiga konflikterna som uppstår när man växer upp i en miljö där verkligheten och det som sägs inte överensstämmer.

Boken är mer än bara en berättelse om personlig kamp och återhämtning; den fungerar också som en inspirationskälla och en praktisk guide för personlig utveckling och självupptäckt. Caroline Ihre visar hur man kan hitta inre frid och styrka för att göra nödvändiga förändringar i sitt liv.

Boken utforskar teman som personlig utveckling, självreflektion och vägen till en balanserad och meningsfull tillvaro. Boken uppmuntrar läsarna att finna styrkan inom sig själva för att uppnå ett lyckligare liv.Bokinfo:

  • Titel: Bakom min stängda dörr
  • Författare: Caroline Ihre
  • Släppdatum: 13 juni 2024
  • ISBN: 9789189884670
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige