Gå direkt till innehåll
Från kungahuset till fängelset i "Hur jag blev en gangster" av Charlie Hammar

Pressmeddelande -

Från kungahuset till fängelset i "Hur jag blev en gangster" av Charlie Hammar

Den 12 september släpps boken "Hur jag blev en gangster" av författaren Charlie Hammar på Lava förlag.

I Stockholms undre värld var namnet Charlie Hammar känt av alla. I denna fascinerande självbiografi berättar Charlie om sitt liv genom två skilda världar—från en trygg uppväxt på Sturegatan 28 på Östermalm, omgiven av elitens barn som gick på Carlssons Skola, till den farliga och hårda verkligheten i Brandbergen, en av Sveriges mest ökända förorter.

Resan går från en oskyldig smågangster till en centralgestalt inom Sveriges hojkultur och vidare som yrkeskriminell på den internationella scenen. Från att ha rört sig i kungahusets finrum till att ha suttit i fängelseceller runt om i Europa, skildrar Charlie med skärpa och självdistans ett liv som få vågar drömma om—eller mardrömma om.

Med ett ständigt leende på läpparna, oavsett om det gällt motgångar eller framgångar, berättar Charlie Hammar om sitt 30-åriga dubbelliv. Detta är en berättelse om den smala gränsen mellan två världar—den glittrande överklassen och den brutala undre världen.

Samma dag släpps även boken "Hur jag blev en huligan" av Charlie Hammars kusin Douglas Hammar.

Bokinfo

  • Titel: Hur jag blev en gangster
  • Författare: Charlie Hammar
  • Släppdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 9789181011548
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige