Gå direkt till innehåll
Från misstro till förändring i Rut Gustavssons debutroman "Makt och Money"

Pressmeddelande -

Från misstro till förändring i Rut Gustavssons debutroman "Makt och Money"

Den 24 oktober släpps boken "Makt och Money" av författaren Rut Gustavsson på Lava förlag.

Undrar om jag med tillräckligt hög fart på gungan kan ta språnget över till andra sidan ån, tänker tonåringen Lena. Där på andra sidan finns möjligheterna till ett annat liv och en annan framtid. Med energi och stark tro på sig själv och sina förmågor tar hon sig över ån.

Där möter hon kärlek men också misstro, svek och invanda familjemönster som nästan tar död på hennes egen styrka och tro på sig själv, den hon alltid har förlitat sig på.

Där möter hon också äldre kvinnor som ger henne redskap för att åstadkomma förändring i livet. Redskap som hon inte tvekar att använda.


Om författaren

Rut Gustavsson är en 75-årig pensionär som har bott i Helsingborg de senaste 35 åren. Hon har ett långt och varierat arbetsliv bakom sig, fyllt med otaliga möten med människor i olika arbetsmiljöer. Dessa möten har gett henne insikter och kunskaper om livet – ibland utvecklas det av sig självt, andra gånger formas det av medvetna val. "Makt och Money" är hennes debutroman.


Bokinfo

  • Titel: Makt och Money
  • Författare: Rut Gustavsson
  • Släppdatum: 24 oktober 2024
  • ISBN: 9789189895966

Ämnen

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige