Gå direkt till innehåll
Från Palestina till Sverige i Sadia Pearson Harnafis nya bok "Nafs"

Pressmeddelande -

Från Palestina till Sverige i Sadia Pearson Harnafis nya bok "Nafs"

Den 30 augusti släpps boken "Nafs" av Sadia Pearson Harnafi. Boken berättar om Hakeem, en man som lämnar sitt älskade Palestina för att söka trygghet i Sverige. Genom Hakeems ögon får läsaren följa hans kamp för ett bättre liv i ett samhälle som inte alltid förstår eller accepterar hans trauman.

Trots de svårigheter som den israeliska militären har orsakat honom och hans familj längtar Hakeem ständigt tillbaka till sitt hemland. Boken ger röst åt tolv palestinier genom Hakeems erfarenheter.

"Nafs" är en viktig påminnelse om de globala orättvisorna och den uthållighet som finns hos människor.


Bokinfo

  • Titel: Nafs
  • Författare: Sadia Pearson Harnafi
  • Släppdatum: 30 augusti 2024
  • ISBN: 9789189884731

Ämnen

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige