Gå direkt till innehåll
Framgång och förlust i Londons musikscen – "Bröderna Belmont" av Luka Walter

Pressmeddelande -

Framgång och förlust i Londons musikscen – "Bröderna Belmont" av Luka Walter

I Londons pulserande hjärta, bland skimrande nattklubbar och ljudet av en framväxande musikscen, kolliderar två världar på ett ödesdigert sätt. "Bröderna Belmont" av Luka Walter är en berättelse om ambition, brödraskap och sökandet efter sitt sanna jag.

Dylan Meadows, en ung och ambitiös DJ med en brinnande passion för musik, finner sitt livs chans när han stöter på Oliver Belmont, den yngre halvan av de mystiskt fascinerande och för mögna bröderna Belmont. Oliver, med en röst som kan smälta hjärtan, bär på hemligheter djupt gömda bakom familjens polerade fasad. Tillsammans ser de en glimt av framgångens strålkastarljus, men ingenting är gratis, och snart finner de sig insnärjda i ett nät av lögner, familjekonflikter och farliga begär.

"Bröderna Belmont" utforskar gränsen mellan lojalitet och frihet, kärlekens kraft och de prövningar som kan få även de starkaste banden att brista. Följ med på en resa genom Londons glittrande nattliv, där drömmar kan förverkligas eller krossas på en och samma kväll.


Bokinfo:

  • Titel: Bröderna Belmont
  • Författare: Luka Walter
  • Släpdatum: 17 oktober 2024
  • ISBN: 9789189913387
  • Genre: Roman

Ämnen

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige