Gå direkt till innehåll
Gemenskap och en minnesvärd gatufest i "Het ost och läkta hjärtan" av Kristina Suomela Björklund

Pressmeddelande -

Gemenskap och en minnesvärd gatufest i "Het ost och läkta hjärtan" av Kristina Suomela Björklund

Den 12 september släpps Kristina Suomela Björklunds nya roman ”Het ost och läkta hjärtan”. En värmande berättelse om hemmakära Ellen som får sina drömmar krossade när maken packar väskorna och går. Förlamad av sorg och panikattacker finner hon tröst hos sina trogna corgiehundar Waffle och Wiggle, bästa vännen Carol och en oväntad riddare i nöden - den gåtfulla grannen Liam.

”Det lyste hemtrevligt i flera fönster och hon såg familjer sitta framför tv:n eller vid matbordet. Sorgen grep tag i henne som en pytonorm som kramar sitt byte. Plötsligt var det som om något tryckte på lungorna och hon fick svårt att andas.”

Ellen saknar den vardag som gått förlorad efter makens svek. Till råga på allt har dottern flyttat till Göteborg för att plugga och tagit sin pappas parti. Mitt i livet och som nybliven villaägare i Nyköping tvingas hon konfrontera sin ensamhet och hitta en ny väg framåt.

Liam ger Ellen livsglädjen tillbaka och tillsammans med Carol börjar hon smida planer för en minnesvärd gatufest mellan jul och nyår. En ljuspunkt i vintermörkret och en symbol för hennes personliga resa som för grannarna samman.

"Het ost och läkta hjärtan" är en rörande berättelse om vänskap, kärlek och självupptäckt. Med en blandning av humor, charmiga grannar, en gnutta skvaller och en touch av italiensk romantik blir det en feelgood-historia som värmer hjärtat och inspirerar till att övervinna livets prövningar.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige