Gå direkt till innehåll
"Han älskar oss inte längre" av Magdalena Bluhme – En dotters berättelse om sångaren Mats Paulson

Pressmeddelande -

"Han älskar oss inte längre" av Magdalena Bluhme – En dotters berättelse om sångaren Mats Paulson

En tidig förmiddag i början av augusti letar författaren efter det perfekta stället i trädgården för att slå sig ned vid datorn och börja skriva. Hon ska skriva om sin kända pappa, Mats Paulson, sångare och diktare. Detta är dock inte en traditionell biografi, utan en personlig resa för att förstå och närma sig en far vars frånvaro har präglat hela hennes liv.

Efter Mats Paulsons bortgång 2021, känner sig dottern Magdalena Bluhme förlorad, omgiven av minnen och lösa fragment av ett liv som både var hennes och inte. Där, bland högar av sparade tidningsurklipp, dagböcker och anteckningsblock, samt genom möten med människor som kände hennes far, börjar hon pussla ihop bilden av Mats Paulson.

"Han älskar oss inte längre" erbjuder en unik inblick i Mats Paulsons liv och verk, men det är framför allt en rörande berättelse om en dotters kamp för att förstå sin far och sig själv. Bluhmes skarpa och känslosamma prosa skildrar både smärta och försoning, vilket gör "Han älskar oss inte längre" till en läsning som stannar kvar länge hos läsaren.


Bokinfo:

  • Titel: Han älskar oss inte
  • Författare: Magdalena Bluhme
  • Släppdatum: 11 juni 2024
  • ISBN: 9789189895829
  • Genre: Biografi

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige