Gå direkt till innehåll
Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen av Joel Wallin

Pressmeddelande -

Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen av Joel Wallin

Den 30 maj släpps Joel Wallins samling av personliga berättelser som utforskar mäns relation till sina kroppar och kroppsbilder. Denna bok är ett kraftfullt bidrag till den pågående dialogen om kroppsideal och självacceptans, särskilt ur ett manligt perspektiv.

I boken bryter modiga män tystnaden för att dela med sig av sina innersta tankar och känslor. Genom ärliga och rörande berättelser tar läsaren del av en varierad samling av livsöden som alla belyser kampen för att acceptera och älska sin egen kropp.

Författaren ger plats åt män vars berättelser ofta har ignorerats eller inte fått det utrymme de förtjänar. Från unga vuxna till äldre män, och med röster från olika kulturer och bakgrunder, representerar boken en bred skildring av erfarenheter och perspektiv.

"Modet att dela med sig av sina innersta känslor och tankar om kroppsbild är grunden för förändring och självacceptans. Denna samling av berättelser är ett viktigt steg i riktning mot ett mer inkluderande och förstående samhälle." - Författaren Joel Wallin

Bokinfo:

  • Titel: Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen.
  • Författare: Joel Wallin
  • Släppdatum: 30 maj 2024
  • ISBN: 9789189895751

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige