Gå direkt till innehåll
"Hitta barnet" – En guide för pedagoger rektorer, skolpolitiker, tjänstemän och föräldrar till estetiska lärprocesser av Helén Nilsson och Anders Bergsjö

Pressmeddelande -

"Hitta barnet" – En guide för pedagoger rektorer, skolpolitiker, tjänstemän och föräldrar till estetiska lärprocesser av Helén Nilsson och Anders Bergsjö

Helén Nilsson och Anders Bergsjö släpper fackboken "Hitta barnet - Om estetiska lärprocesser och nycklar till den inre drivkraften" på Lava förlag. Författarna utgår från fallstudier och praktiska exempel från sina yrkesliv inom ramen för sina verksamheter samt Lgr 22. I boken finns även övningar pedagoger kan göra med sina elever.

Helén Nilsson och Anders Bergsjö har sedan 1999 arbetat med och drivit projekt inom fältet estetiska lärprocesser som anställda vid Luleå Kulturskola. Detta arbete har i sin tur inrymt en mängd samarbeten i grundskola lokalt och i den pedagogiska forskarvärlden såväl nationellt som lokalt.

De har föreläst om sina tankar, erfarenheter och resultat från sitt mångåriga samarbete i flera olika sammanhang, vilket givit upphov till ett digert material som sammanfattas i denna bok.

Helén Nilsson är utbildad grundskollärare/danslärare och Anders Bergsjö är utbildad musiklärare.


Bokinfo

  • Titel: Hitta barnet - Om estetiska lärprocesser och nycklar till den inre drivkraften
  • Författare: Helén Nilsson och Anders Bergsjö
  • Släppdatum: 27 september 2024
  • ISBN: 9789189913974
  • Genre: Facklitteratur

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige