Gå direkt till innehåll
Hopp i mörkret: läs Cathrine Lauris självbiografi "När sorgen får rötter"

Pressmeddelande -

Hopp i mörkret: läs Cathrine Lauris självbiografi "När sorgen får rötter"

Att nästan förlora sitt barn i självmord gör något med resten av ditt liv. Smärtan, den ständiga oron och stabsläget blir en del av vardagen. Sorgen tar inga nya steg, den maler konstant och du blir dåligt rustad att hantera livets övriga utmaningar. Cathrine Lauri delar öppet med sig av sitt livs mest utmanande stunder i boken "När sorgen får rötter".

I "När sorgen får rötter" möter läsaren allt från glada barndomsminnen till det kaotiska vuxenlivet. Cathrine Lauri skildrar de återkommande missfall och föräldraskapets glädjeämnen och utmaningar. Men boken handlar också om djup sorg. Förlusten av sin älskade far lämnar ett stort tomrum, samtidigt som författaren försöker hjälpa sin son som lider av psykisk ohälsa. När Cathrine själv drabbas av utmattning och olika hälsoproblem, blir skrivandet en väg till återhämtning.

"När sorgen får rötter" är en berättelse om att finna ljus i mörkret, att hålla fast vid hoppet och att skratta även när livet är som svårast. Om vi vågar berätta blir vi inte så ensamma i sorgen.


Bokinfo:

  • Titel: När sorgen får rötter
  • Författare: Cathrine Lauri
  • Släppdatum: 30 maj 2024
  • ISBN: 9789189869974
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige