Gå direkt till innehåll
Idyllisk yta döljer farliga hemligheter i psykologisk thriller "Solgränd - Ljus och mörker" av Annemo Grahm

Pressmeddelande -

Idyllisk yta döljer farliga hemligheter i psykologisk thriller "Solgränd - Ljus och mörker" av Annemo Grahm

Välkommen till Solgränd, en gata där den idylliska ytan döljer mörka hemligheter. I romanen Solgränd - Ljus och mörker av författaren Annemo Grahm får läsarna följa fyra familjer som nyligen flyttat in på samma gata. Men inget är som det verkar. Under den välpolerade fasaden bär varje familj på mörka hemligheter. När ett chockerande mord inträffar blottläggs allt som de kämpat för att hålla dolt.

Solgränd - Ljus och mörker tar oss till en värld av intriger, förbjudna relationer och ouppfyllda drömmar. Vi möter Anna, en mamma som kämpar med alkoholberoende men inte kan erkänna det för sig själv. Fredrik som brottas med sin sexuella identitet i ett traditionellt familjeliv, Märta som söker bekräftelse genom otaliga sexuella erövringar och Sara, en polis vars liv styrs av hennes dominerande man.

Romanens spänning byggs upp kring mordet som öppnar berättelsen. Vem är offret? Vem är mördaren? Och vad är det för hemligheter som de andra invånarna på Solgränd gömmer? Annemo Grahm visar hur farligt det kan bli när man inte kan lita på någon, inte ens sig själv.


Om författaren

Annemo Grahm arbetar som verksamhetschef för elevhälsa med bakgrund som gymnasielärare och rektor. På fritiden står familj och vänner i fokus. Skriver, läser och lyssnar på böcker, besöker gärna gym och älskar SPA. Är gift och har tre vuxna söner.


Bokinfo:

  • Titel: Solgränd - ljus och mörker
  • Författare: Annemo Grahm
  • Släppdatum: 30 maj 2024
  • ISBN: 9789189895133
  • Genre: Thriller

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige