Gå direkt till innehåll
Inga-Britt Hultmar återupplivar en dold röst i västerbottnisk historia

Pressmeddelande -

Inga-Britt Hultmar återupplivar en dold röst i västerbottnisk historia

Den 27 september släpps boken "Allting som växer har börjat som frö" av Inga-Britt Hultmar som skildrar Jon Erik Erikssons livsresa.

Eriksson, en tänkare vars liv och arbete legat dolda i den västerbottniska historien, får genom denna berättelse sin röst återgiven. Hans tankar om livets stora frågor – från gudomliga till de vardagliga – belyser hans inre kamp och hans försök att hitta en balans i en föränderlig värld. Eriksson var en man som trots en uppväxt präglad av motgångar och utmaningar lyckas finna visdom i sin ensamhet och samvaro med naturen.

"Allting som växer har börjat som frö" är en utforskning av det mänskliga psyket, en hyllning till det enkla livet och en meditation över oräddhet inför det okända. Boken är en inbjudan att reflektera över våra egna liv, övertygelser och vår plats i en större kosmisk helhet.

Bokinfo

  • Titel: Allting som växer har börjat som frö. Jon Erik Eriksson – En predikare i Livets tjänst
  • Författare: Inga-Britt Hultmar
  • Släppdatum: 27 september 2024
  • ISBN: 9789181010787
  • Genre: Biografi

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige