Gå direkt till innehåll
Intriger i konstvärlden: "Impressioner" av Anders Helg

Pressmeddelande -

Intriger i konstvärlden: "Impressioner" av Anders Helg

Den 6 september släpps Anders Helgs roman "Impressioner" som utforskar konstvärlden med intriger, svek och mystiska krafter.

Om boken

När den erfarna radioprofilen Harry Lindbergh får sparken för att ge plats åt yngre talanger börjar han arbeta som frilansjournalist. Han följer en spännande artikelidé om den mystiske konstnären Severin Schag från 1500-talet vars verk sägs ha en unik kraft.

Samtidigt kämpar Paulina Schag för att rädda sitt nedgående konstgalleri genom att arrangera en utställning med Severin Schags verk och påstådda målningar av Hieronymus Bosch. När Harry och Paulina möts ser de en möjlighet att hjälpa varandra - hans artikel kan dra uppmärksamhet till hennes utställning och vice versa.

Men konsthandlaren Axel Hald smider onda planer i skuggorna, och snart hamnar både Paulinas utställning och Harrys artikel i rampljuset, vilket leder till oväntade förändringar i deras liv.


Om författaren

Anders Helg bor på den lilla ön Asperö i Göteborgs södra skärgård, en plats utan fast landförbindelse. Under stor del av sitt yrkesliv har han hjälpt människor motiverade att bryta med ett destruktivt liv i missbruk och kriminalitet genom att ta makten över sin livssituation. Förutom det som mötet med människor i livsavgörande förändringsprocesser har gett, är skrivandet ett verktyg för att förhoppningsvis få nya insikter och förståelse för den egna tillvaron i en alltmer komplex omvärld.

Bokinfo

  • Titel: Impressioner
  • Författare: Anders Helg
  • Släppdatum: 6 september 2024
  • ISBN: 978-91-89913-47-9
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige