Gå direkt till innehåll
"Kändisfest" av nöjesjournalisten Leif Schulman fångar 50 år av glamourösa fester i Stockholm

Pressmeddelande -

"Kändisfest" av nöjesjournalisten Leif Schulman fångar 50 år av glamourösa fester i Stockholm

Boken "Kändisfest" av författaren Leif Schulman släpps den 18 september på Lava förlag.

Detta säger journalisten och författarens bror Alex Schulman om boken:

"En vimmelbok som sammanfattar de senaste 50 årens mest glamourösa och minnesvärda kändisfester i Stockholm. Det är ingen dum idé och om något förlag skulle fråga mig om jag hade något förslag på vem som skulle skriva den så skulle jag svara: ring min bror.

Det finns ingen annan som ens kommer nära när det gäller erfarenheter av kändisfester i Sverige. Säg en röd matta och Leif har beträtt den. Det unika med Leif är väl dessutom att han liksom agerat på båda sidor av repen, först som arbetande nöjesjournalist och numera som gäst. Han har både rapporterat om vilka som stod på röda mattan – och stått på den själv. Och han har gjort det i 50 års tid.

Nu kommer den, en bok jag läste från pärm till pärm med stor glädje, en bok fylld av anekdoter, lite skvaller, men framför allt bilder och minnen från en tid när Sverige kanske var lite gladare, och om inte gladare så i alla fall bra mycket glammigare."

Om författaren
Leif Schulman har varit verksam som journalist i över 50 år. Under 70-talet var han Sverige-korrespondent för amerikanska musiktidskriften Billboard och har sedan 1977 jobbat som nöjesjournalist för Allers förlag på Hänt i Veckan, Röster i Radio/TV och Se & Hör. Han har också skrivit boken om ABBA:s USA- turné 1979, ”ABBA i Amerika”.

Bokinfo

  • Titel: Kändisfest
  • Författare: Leif Schulman
  • Släppdatum: 18 september 2024
  • ISBN: 9789189895164

Ämnen

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige