Gå direkt till innehåll
Kärlek och styrka i "Flickan i cirkuskläderna" av Anneli Luoto

Pressmeddelande -

Kärlek och styrka i "Flickan i cirkuskläderna" av Anneli Luoto

"Flickan i cirkuskläderna" av författaren Anneli Luoto släpps den 16 september. Boken följer Anni som kämpar mot ett konstant kaos i sitt liv. Hennes relationer är instabila och förtroendet för andra är skadat. Tilliten till sig själv är ännu mer naggad, och självkänslan ligger på botten.

Droger blir Annis krycka i livet redan i tidiga tonåren. Livet för Anni blir en svår resa fylld av motgångar och hinder. Men trots många år av utmaningar och andras tvivel kämpar hon vidare mot ett liv värt att leva.

”Flickan i cirkuskläderna” är en hyllning till kärlek, återhämtning och styrkan att vända motgångar till möjligheter. Det är en berättelse för alla som känt smärta och sorg, men som fortsätter att tro på att förändring.

Bokinfo

  • Titel: Flickan i cirkuskläderna
  • Författare: Anneli Luoto
  • Släpdatum: 16 september 2024
  • ISBN: 9789181010107

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige