Gå direkt till innehåll
Kärlek, plikt och mysterier i CA Erikssons bok "Knårren - en polisroman"

Pressmeddelande -

Kärlek, plikt och mysterier i CA Erikssons bok "Knårren - en polisroman"

Författaren CA Eriksson släpper romanen "Knårren - en polisroman" den 23 maj. Boken tar läsarna med till den lugna Bergslagsorten Norberg där vi får följa den erfarne polisen Karl Emanuel Nårreen, mer känd som Knårren bland vänner.

Knårren närmar sig pensionen med ett liv präglat av rutiner - från att fånga hembrännare till att snickra i sin verkstad och ta sina vanliga simturer. Men när han träffar Eva-Lena under en simtur tar hans tillvaro en dramatisk vändning.

Trots sin inledande tveksamhet tillåter Knårren känslorna att blomstra och finner sig snart förälskad i Eva-Lena. De beslutar sig för att gifta sig och börja ett nytt kapitel tillsammans. Men precis när Knårren tror att han kan lägga polislivet bakom sig, dras han tillbaka till tjänstgöring av plikten.

En mordgåta, som börjar med ett makabert fynd av ett skelett av några fågelskådare, drar in Knårren i en komplex utredning som sträcker sig ända till Thailand. Samtidigt kämpar han och Eva-Lena för att bygga en gemensam framtid och för att hantera de utmaningar som livet kastar deras väg.

"Knårren - en polisroman" är en fängslande berättelse om kärlek, lojalitet och spänning med en skicklig berättarstil och levande karaktärer.

Bokinformation:

  • Titel: Knårren - roman om en polis
  • Författare: CA Eriksson
  • Släppdatum: 23 maj 2024
  • ISBN: 978-91-89884-90-8
  • Genre: Deckare/Drama

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige