Gå direkt till innehåll
Kärleken genom tiderna i "Den moderna kärleken" av Mats Hilte

Pressmeddelande -

Kärleken genom tiderna i "Den moderna kärleken" av Mats Hilte

Upptäck kärleken genom tiderna i boken "Den moderna kärleken" av Mats Hilte. Med en blandning av historiska fakta, litterära citat och samtida insikter skildrar författaren kärlekens och erotikens utveckling.

"Den moderna kärleken" är en reflektion över hur vårt sätt att älska har förändrats, från 1100-talets romantik till dagens digitala era. Genom att utforska hur kärleken har tagit olika former över århundradena, ger Hilte läsarna en ny förståelse för romantikens skiftande natur. Författaren fångar kärlekens mångfald och eviga förändring, från de passionerade berättelserna i litteraturens värld till moderna tolkningar av klassiker som Romeo och Julia.

Med tydliga referenser till både historiska och samtida verk skapar Hilte en bro mellan det förflutna och nuet. Han jämför smidigt hur kärleken uttrycktes förr med hur vi upplever den idag, inklusive moderna fenomen som dejtingappar och internetsidor.

"Den moderna kärleken" är en fängslande läsning för alla som någonsin har varit kära, önskat att de var det eller helt enkelt vill förstå mer om kärlekens komplexa vägar.


Bokinfo

  • Titel: Den moderna kärleken
  • Författare: Mats Hilte
  • Släppdatum: 30 maj 2024
  • ISBN: 9789189895089

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige