Gå direkt till innehåll
Kärleksberättelse med psykologiska thrillerinslag: "Vågspel" av Emma Bruinewoud

Pressmeddelande -

Kärleksberättelse med psykologiska thrillerinslag: "Vågspel" av Emma Bruinewoud

Den 23 maj släpper författaren Emma Bruinewoud sin roman "Vågspel" som tar läsarna på en spännande resa genom kärlekens komplicerade vägar.

"Vågspel" är en berättelse som väver samman kärlek, svek och hopp. Huvudpersonen Colin lämnar sitt liv i Luleå för att återupptäcka sina rötter i Holland. Men vad som börjar som en resa till barndomens minnen förvandlas snabbt till en virvlande kärlekshistoria när han möter Nora, en ung kvinna med ett smärtsamt förflutet.

Nora, plågad av minnen från ett tidigare våldsamt förhållande, kämpar för att bryta sig loss från sitt mörka förflutna. Samtidigt finner Colin oväntad tröst och närhet hos Noras bästa väninna, Naomi, som bär på sina egna hemligheter och känner skuld för att inte ha kunnat hjälpa Nora.


Bokinfo:

  • Titel: Vågspel
  • Författare: Emma Bruinewoud
  • Släppdatum: 23 maj 2024
  • ISBN: 978-91-89884-66-3
  • Genre: Drama

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige