Gå direkt till innehåll
Klas Holmberg reflekterar över livets små och stora frågor i lyrikboken "Jag tänker på promenaden"

Pressmeddelande -

Klas Holmberg reflekterar över livets små och stora frågor i lyrikboken "Jag tänker på promenaden"

Den 4 april släpps Klas Holmbergs lyrikbok "Jag tänker på promenaden". En enhetlig diktsamling om livets stora och små frågor. I gränslandet mellan lyrik och prosa söker Klas Holmberg svarar på varför det kan vara så svårt att nå fram till att man ytterst vill i livet. Vad, eller vem, håller oss egentligen tillbaka?

Tonen är grubblande och de flyktiga scenerna påminner om korta teaterstycken där en människas livsöde fångas i ett ögonblick. Författaren kan konsten att få in en hel pjäs på en sida. Det förflutna och nuet vävs samman i ett levande porträtt av hur det känns att vara människa. En tankeväckande läsupplevelse som inspirerar läsaren att reflektera över sitt eget liv och ta vara på det som betyder allra mest.

Om författaren

Klas Holmberg är född och uppvuxen i Lund. Han skildrar människan i hennes vardag - den enskildes sökande efter det förnimbara, det kända och okända, i nuet och i en annan tid. "Jag tänker på promenaden" är Klas andra bok.

Bokinformation:

  • Titel: Jag tänker på promenaden
  • Författare: Klas Holmberg
  • Släpdatum: 4 april 2024
  • ISBN: 978-91-89869-26-4
  • Genre: Lyrik

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige