Gå direkt till innehåll
Linda Lo Mickelsson väcker barnens nyfikenhet för naturen i "Fanny, Pang och räven"

Pressmeddelande -

Linda Lo Mickelsson väcker barnens nyfikenhet för naturen i "Fanny, Pang och räven"

Den 10 maj släpps Linda Lo Mickelssons bok Fanny, Pang och Räven. En underhållande och viktig berättelse om flickan Fannys möte med naturen. Fanny är ledsen för att hennes katt är sjuk och springer ut i skogen där hon träffar på den knasiga varelsen Pang. Pang är en så kallad fubblare och tar med Fanny på ett lärorikt äventyr.

Pang är den perfekta kompisen och läraren. Med ett glatt humör och stor kunskap om skogen och dess invånare introducerar han både Fanny och läsaren till skogens fiffiga ekosystem. De träffar en snäll räv och flitiga myror, men också en älg som trasslat in sig i en plastpåse. Människornas påverkan på skogen är även anledningen till att Pangs familj bestämt sig för att flytta.

Fanny, Pang och räven är en trevligt berättad historia med ett viktigt budskap för de yngre barnen. Med fina illustrationer och ett lättsamt språk hoppas författaren väcka barnens nyfikenhet för naturen och det liv som finns där.

Om författaren

Linda Mickelsson har tidigare illustrerat barnböcker men detta är hennes debut som författare. Hon har arbetat som illustratör, kommunikatör och även i barngrupper. Nu väver hon samman sina erfarenheter från yrkeslivet med sitt intresse för naturen.

Bokinformation:

  • Titel: Fanny, Pang och räven
  • Författare: Linda Lo Mickelsson
  • Släppdatum: 10 maj 2024
  • ISBN: 978-91-89869-99-8
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige