Gå direkt till innehåll
Liten mus med stora drömmar: ”Berättelsen om Z” av Linnea Verdrengh inspirerar

Pressmeddelande -

Liten mus med stora drömmar: ”Berättelsen om Z” av Linnea Verdrengh inspirerar

Den 12 september släpps Linnea Verdrenghs barnbok Berättelsen om Z. En hjärtevärmande saga om modet att bryta mot normer, familjens betydelse och kraften i att följa sitt hjärta. Den lilla musen Z bär på en dröm som skiljer sig från det som förväntas av honom - en passion för musik som inte låter sig tystas.

Genom fyndiga rim och själfulla illustrationer tar Linnea Verdrengh läsaren med till en idyllisk skog där djuren lever i harmoni med varandra. Varje morgon inleds med sång, vägen till skolan kantas av vänliga möten och livet verkar följa en förutbestämd bana. Trots sin på ytan perfekta tillvaro kämpar Z med en inre konflikt som blir allt svårare att kontrollera. Han älskar musik men är i omgivningens ögon "bara" en pipig liten mus.

Till slut ställs Z inför valet att följa sin dröm eller gå den väg som samhället stakat ut. Ett stort dilemma för Z som fortfarande letar efter sin plats i världen tillsammans med sin storasyster. Att bryta mot traditionerna för att frigöra sitt sanna jag är kan vara skrämmande - i alla fall för den som försöker på egen hand.

Berättelsen om Z lyfter fram vikten av att omfamna sin olikhet och betydelsen av familjens stöd i att förverkliga sina drömmar. Linnea Verdrengh väver skickligt ihop denna rika berättelse, som kommer att fascinera och inspirera läsare i alla åldrar.


Bokinfo:

  • Titel: Berättelsen om Z
  • Författare: Linnea Verdrengh
  • Släpdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 978-91-8101-036-7
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige