Gå direkt till innehåll
Lördag 4 maj: Sagoläsning för barn mellan 5-10 år på Angereds bokmässa

Pressmeddelande -

Lördag 4 maj: Sagoläsning för barn mellan 5-10 år på Angereds bokmässa

Missa inte den spännande och lärorika sagoläsningen för barn mellan 5-10 år lördagen den 4 maj under Angereds Bokmässa. Mellan kl. 13:00 och 13:30 kommer barnen att få lyssna till "Sagan om Nasse Rasse och grisfarmen" av författaren Per Sjövall.

För program och annan praktisk information om Angereds bokmässa, besök: Angereds bokmässa (goteborg.se)

Denna berättelse tar upp teman som demokrati och alla människors lika värde på ett lekfullt och engagerande sätt. Berättelsen kretsar kring karaktärerna Nasse Rasse, Hoffa och Bruno som upplever äventyr på grisfarmen.

Per Sjövall har i drygt 30 år arbetat som lärare i samhällsorienterande ämnen och svenska på en högstadieskola i Falkenberg, Tångaskolan. Han är utbildad lärare, fritidspedagog och dramapedagog. Sedan han var 15 år har han skrivit dikter. Per är engagerad i flyktingfrågor sedan många år tillbaka och har varit flyktingansvarig för Rädda Barnen i Halland.


Plats: Angereds Torg 13, Kulturhuset Blå Stället
Datum och tid:
Lördag 4 maj, 13:00–13:30
Kontaktperson:
Madde Lundin
E-post
: bla.stallet@kultur.goteborg.se

Bokinfo:

  • Titel: Sagan om Nasse Rasse och grisfarmen
  • Författare: Per Sjövall
  • Släppdatum: 14 juni 2023
  • ISBN: 9789189778689
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige