Gå direkt till innehåll
Lotta Persdotters fantasyroman "Någon kallar ditt namn" släpps 24 maj

Pressmeddelande -

Lotta Persdotters fantasyroman "Någon kallar ditt namn" släpps 24 maj

Huvudpersonen i Någon kallar ditt namn av Lotta Persdotter är ingen mindre än du själv, i din roll som läsare. Ditt liv är ganska vanligt fram till den dag då du träffar på en mystisk främling som får dig att inse att tillvaron rymmer mycket mer än du någonsin kunnat ana.

Efter mötet med de nya vännerna Dora, Saman och Petra ställs ni snart inför de livs levande grekiska gudarna Athena och Apollon, som tillsammans med den mystiske främlingen påstår att ni fyra är utsedda att rädda mänskligheten från en oundviklig undergång.

De berättar om den uråldriga profetian om de fyra eldsjälarna från framtiden, som enligt spådomen är de enda som kan sätta stopp för gudakonungen Zeus och hans dödsdom över mänskligheten. Men er motståndare är mäktig och till sin hjälp har han mörkrets gudinna Hekate med sin armé av demoner från underjorden.

Denna nervkittlande resa är mer än ett äventyr bland gudar och myter. Det är en berättelse om ansvar, mod och visdom, som ytterst handlar om ditt eget bidrag till att framtiden inte ska ta slut i morgon.


Om författaren

Lotta Persdotter bor och verkar i nordöstra Skåne. Både hennes arbete och författarskap drivs av viljan att lära av erfarenheter i nu- och dåtid, för att undvika att tidigare misstag upprepas i framtiden. Som författare utforskar Lotta mänskligheten genom att söka ledtrådar i samtiden, i historieskrivningen men också i myternas värld.


Bokinfo

  • Titel: Någon kallar ditt namn
  • Författare: Lotta Persdotter
  • Släppdatum: 24 maj 2024
  • ISBN: 9789189895225
  • Genre: Fantasy

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige